Michael

Michael

mandag den 8. december 2014

Så er vi næsten klar.

Det var så den næstsidste øver... og det bliver jo altid noget der lyder som om det er lavet i Øst-Tyskland under den kolde krig. Sort, smukt og melankolsk, i hvert fald når det gælder digtene. Og digtene har vi delt op i to portioner, "Smykkedigte" i første set og "Postkortdigte" i andet set.

"Smykkedigte" er digte der knytter sig (og kan læses på) Gitte Helles ringe. "Postkortdigte" er digte der har præcis den længde der kan stå på et postkort. Begge dele er relativt korte digte, der giver masser af plads til Jespers musik. Det er på den måde ligeså meget musik der assisteres af digtene, som det er digtene der assisteres af musikken.

Og så præsenterer vi et uddrag af to noveller som jeg aldrig har læst højt før. "Eliten" og "Tårn. Springer. Løber" Og jeg lover at de begge to passer perfekt til den mørke måned de præsenteres i. Da vi gik i dag, var musikken til novellerne ikke helt på plads endnu, men vi ved hvor vi skal hen; Da musikken til digtene er meget atmosfærisk, vil vi  gerne gøre noget andet med novellerne, måske med mere puls, måske lidt mere skramlet. Vi har nogle tætte dage for os - og glæder os til at præsentere resultatet.

Til sidst vil Jesper slutte aftenen med et solo-set, som han har nægtet at løfte sløret for - men jeg tror vi har fat i "den hemmelige kuffert" - den device der minder mere om en bombe end om et instrument  og ind imellem opfører sig lige sådan.
Kom og hør os - og få et glas gløgg.

 Hør digt og musik til ringen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar